Fortsæt til indhold
Bano

Bano Drejbart Toilet med Vaske- og Tørrefunktion

Bano Drejbart Toilet revolutionerer badeværelset. Med sit unikke design kan toilettet drejes til begge sider. Dette sikrer god adgang både for kørestolsbrugere og plejepersonale, selv på små badeværelser. Derudover reducerer toilettet forflytninger med 50%, og skaber mere sikre og komfortable omgivelser for både brugere og plejepersonale.

Toilettet har mulighed for manuel eller elektrisk højdejustering og har en option med vaske- og tørrefunktion. Bano drejbare toiletter er en komplet løsning, der reducerer behovet for ekstra hjælpemidler som f.eks. toiletforhøjere og WC-håndtag.

Toilettet kan drejes 290 grader og har en højdejustering på 200 mm. En version med længere støttehåndtag er også tilgængelig, med større afstand mellem håndtagene.

Varenummer: N/A
Kontakt os om dette produkt

Bredde inkl. håndtag

640 mm

Højde til øverste kant af sædet

450 mm

Drejediameter (håndtag op)

Ø 805 mm

Drejediameter (håndtag nede)

Ø 850 mm

Max. belastning

500 kg

Max. løftekapacitet

300 kg

Max. belastning pr. håndtag

250 kg

Titel Filtype Filstørrelse

Drejbart Toilet

Toiletsædet kan nemt drejes ved hjælp af en udløsermekanisme integreret i støttehåndtagene, hvilke kan sænkes og hæves uafhængigt af hinanden. Ryglænet og toiletsædeafdækning kan let fjernes til rengøring.

Vægmodul

Brugere med nedsat funktionsevne vil være afhængige af at sænke eller hæve toilettet, så benene er i kontakt med gulvet, og dreje sædet selv på en sikker måde. Toilettet kan sænkes og hæves med 200 mm og har en løftekapacitet på 300 kg. Den elektriske højdejusteringsfunktion betjenes nemt fra et integreret panel i støttehåndtag eller direkte på vægmodulet. Kontrolsystemet til højdejustering er integreret i vægmodulet. Modulet er fleksibelt og kan installeres i eksisterende badeværelser, hvor gulv- eller væghængte toiletter tidligere har været installeret.

Vaske- og tørrefuntion

Bano Drejbart Toilet med vaske- og tørrefunktion muliggør en endnu mere komfortabel og selvstændig brug af toilettet. Den kan nemt aktiveres via det integrerede panel i begge støttehåndtag på toilettet, hvilket starter rengøringscyklus med en mild strøm af varmt vand, efterfulgt af luftstrømmen, der tørrer ved en behagelig temperatur. Vandtrykket såvel som temperaturen kan justeres individuelt. En sensor på vægmodulet sikrer, at funktionen kun kan aktiveres, når en person er på toilettet.

Materialer

Bano Drejbart Toilet er lavet af robuste materialer, der kan modstå betydelige belastninger og slid. Innovative løsninger giver optimal funktionalitet og komfort. Toiletskålen af porcelæn er designet til at være nem at rengøre.

Alle overflader er lavet af kompositmaterialer. Dette forbedrer brugerkomforten og giver en overflade, der tilpasser sig brugerens kropstemperatur. Toiletsædet er designet med tanke på komfort og hygiejne.

Cisternen er lavet af rustbestandigt stål med et vakuumformet kompositlåg.

Bano in pink on Bano Turnable Toilet
Old lady on toilet turning towards sink