Fortsæt til indhold
Bano

Bano badeværelseskonceptet er tilpasset til brug på sundhedsinstitutioner med det formål at forbedre både brugerens og sundhedspersonales komfort og livskvalitet. Det innovative design forbedrer brugerens selvstændighed og værdighed, samtidig med at det minimerer risikoen for faldskader. Plejepersonalet oplever et forbedret arbejdsmiljø og reducerede belastningsskader. Bano badeværelseskonceptet er en revolution inden for sundhedssektoren med det formål at øge brugernes trivsel og samtidig forbedre effektiviteten blandt personale.

Oplever øget selvstændighed ved en lettere og mere sikre forflytning, hvilket reducerer behovet for assistance.

Nyder et forbedret arbejdsmiljø og øget samarbejde med brugerne med færre og lettere forflytninger.

Sparer plads og omkostninger med mindre, men funktionelle badeværelser. Dette øger brugernes trivsel og effektiviteten for sundhedspersonalet.

Når man renoverer små badeværelser på et plejehjem, er det afgørende at søge efter innovative og fremadskuende løsninger. Det var sådan, vi opdagede Bano, og vi var straks begejstrede. – Marianne De Paauw, Plejehjemsleder Atrium Nursing Home
Woman pulling herself up from Bano Turnable Toilet with collator

Færre forflytninger, skader og behov for assistance

De fleste ulykker på badeværelset sker under forflytninger, ofte på grund af glatte overflader og mangel på sikre støttepunkter. Bano badeværelseskoncept reducerer antallet af forflytninger med 50% og giver solid støtte over hele badeværelset. Med Bano Drejbart Toilet kræves der mindre plads end tidligere og pladsudnyttelsen bliver optimeret. Dette gør forflytningerne mere sikre. Især for personer, der har brug for hjælpemidler, eliminerer det Drejbare Toilet behovet for at dreje eller gå baglæns for at få adgang til toilettet.

Bedre samarbejde mellem brugere og plejepersonale

På badeværelset er plejepersonalet ofte nød til at foretage tunge løft og arbejde i ugunstige stillinger, hvilket igen fører til belastningsskader. Det smarte design af Bano badeværelseskonceptet reducerer disse udfordringer med dets velplacerede og formålsspecifikke badeværelseskomponenter. Dette resulterer i et bedre samarbejde mellem brugere og plejepersonale og eliminerer ofte helt behovet for assistance.

Woman being showered by nurse while sitting on Bano Turnable Toilet
Woman on Bano Turnable Toilet gripping sink

Omkostningsbesparelser med mindre, men mere funktionelle badeværelser

Bano badeværelseskonceptet er skræddersyet til brug på sundhedsinstitutioner og muliggør mindre, men mere funktionelle badeværelser. Det pladsbesparende design reducerer omkostninger samtidig med at det forbedrer sundheden og sikkerheden for både brugere og plejepersonale. Bano badeværelseskonceptet giver sundhedsinstitutioner mulighed for at prioritere både brugerens trivsel og effektiviteten af personalet. Det er virkelig “Designed for care”.

Bano Drejbart Toilet

Banos Drejbart Toilet revolutionerer badeværelset. Med sit unikke design kan toilettet drejes til begge sider. Dette sikrer god adgang både for kørestolsbrugere og plejepersonale, selv på små badeværelser. Derudover reducerer toilettet forflytninger med 50%, og skaber dermed en mere sikker og komfortabel omgivelse for både brugere og plejepersonale. Toilettet har mulighed for manuel og elektrisk højdejustering.

Derudover er det udstyret med vaske- og tørrefunktion. Banos Drejbart Toilet er en komplet løsning, der reducerer behovet for ekstra hjælpemidler, som f.eks. toiletforhøjere og toilethåndtag.

Med Banos Drejbart Toilet kan jeg nu klare alt selv. – Natasja, kørestolsbruger