Fortsæt til indhold
Bano

Bano Hygiejne vask

Bano hygiejne vask er designet til at optimere Bano-konceptet og øge tilgængeligheden og sikkerheden for brugeren. Integrerede støttehåndtag med en belastningskapacitet på op til 300 kg giver ekstra greb og sikkerhed på våde og glatte overflader. Dette er nyttigt, når man skal flytte over fra toilettet til kørestolen eller ændre positioner.

Afløbskanten foran forhindrer, at personen i kørestol får vandsprøjt på deres tøj, da eventuelt spild vil løbe tilbage i håndvasken. På grund af den asymmetriske form kan håndvasken placeres tæt på et Bano Drejbart Toilet, hvilket reducerer antallet af nødvendige forflytninger. Håndvasken kan leveres med elektrisk højdejustering, hvilket giver nem adgang for kørestole. Hygiejnecover under håndvasken skjuler effektivt rør og slanger og gør rengøringen mere hygiejnisk. Vi tilbyder to forskellige størrelser for at imødekomme behovene hos vores brugere og kunder.

Varenummer: N/A
Kontakt os om dette produkt

Bredde

1032 mm / 805 mm

Dybde

588 mm / 467 mm

Max. belastning

300 kg

Titel Filtype Filstørrelse

Bano Hygiejne vask

Bano hygiejne vask er designet til at optimere Bano-konceptet og øge tilgængeligheden og sikkerheden for brugeren. Det asymmetriske design gør det muligt at placere håndvasken nær et Bano Drejbart Toilet, hvilket gør interaktionen mellem toilet og håndvask optimal. Nærheden til toilettet reducerer også behovet for antallet af forflytninger. Med færre forflytninger reduceres antallet af ulykker for brugeren og belastningsskader blandt plejepersonalet.

Håndvasken kan elektrisk hæves og sænkes ved brug af en knap eller et eksternt panel, som kan monteres på siden af håndvasken. Højdejusteringen giver nem adgang til håndvasken med kørestol, og højden kan justeres efter behov – den tilpasses brugeren.

De integrerede støttehåndtag har en belastningskapacitet på op til 300 kg. De giver ekstra godt greb og sikkerhed på våde og glatte flader. Håndtagene er ergonomisk udformet for et behageligt greb og er strategisk placeret for at forhindre, at hånden klemmes i tilfælde af et fald. Støttehåndtagene har samme design som resten af støttehåndtagene og grebene fra Bano-konceptet. Dette er hensigtsmæssigt, så brugere med nedsat kognitiv funktion nemt kan navigere på badeværelset.

Håndvasken kan bruges aktivt ved skift af stilling, f.eks. mellem toilet og kørestol, eller til ekstra støtte, når man rejser sig – dette for en sikker og tryg forflytning.

Den vinklede position af vandhanen gør, at hanen er tættere på brugeren sammenlignet med en traditionel HC håndvask. Dette er specielt fordelagtigt for brugere, som har svært ved at fungere i og over skulderhøjde, og dermed undgår at læne sig over håndvasken for at nå hanen.

Under håndvasken er der et låg, der skjuler rørsystem og ledninger, hvilket gør rengøringen nemmere og giver kummen et pænt og delikat udseende. Dette er en stor fordel ved rengøring og forbedrer hygiejnen markant.

Materialet, der anvendes i Bano håndvaske, er en marmorkomposit. Det er et meget holdbart materiale, der gør håndvaskene usandsynligt at gå i stykker, hvis noget tungt falder på dem. Overfladen er behandlet med en gelcoat, der kan poleres op, hvis den bliver mat.

Bano Standardhåndvask
Bano standard washbasin